برای درست کردن پیتزا در خانه نیاز به خمیر، سس، پنیر پیتزا و بسته به سلیقه و ذائقه مواد غذایی مختلفی داریم. درست کردن یک پیتزای خوشمزه و حرفهای کار سخت و غیرممکنی نیست. با رعایت موارد مهم میتوان پیتزای خانگی عالی تهیه کرد.خمیر را بیشاز حد نازک نکنیدخمیر پیتزاهای ترد و نازک عالی هستند اما نازک بودن خمیر هم اندازه دارد. اگر خمیر بیشاز حد نازک باشد طبیعتا توانایی نگهداشتن سس، پنیر
همهی ما عاشق پیتزا خانگی هستیم اما گاهی استفاده از همان سس ال مارینارای ساده کمی خستهکننده و یکنواخت است. درست کردن پیتزا با طعمهای متنوع با استفاده از سسهای زیر کار بسیار سادهای است.سس پستویکی از نخستین سسهای پیتزا خانگی شما میتواند سس پستوی شیشهای (یا خانگی) است. فقط کافی است آن را روی خمیر پیتزا پهن کنید و مواد همیشگی پیتزا رو روی آن بریزید.سس بشا
پیتزا بهعنوان یکی از محبوبترین و متداولترین غذاها است که در سرتاسر دنیا میتوان آن را یافت. دلایل زیادی وجود دارد که میتوان ادعا کرد، این غذا در بین سایر غذاهای دنیا محبوبترین و بهترین غذا میباشد.پیتزا غذای مناسبی برای تمام ساعات روز است پیتزا غذایی است که میتوان از آن در صبحانه، نهار، شام و میان وعدهها و بهطور کلی تمامی وعدههای غذایی استفاده کرد.چه گرم و چه سرد، پی
در واقع پیتزا زادهی فرهنگ غذایی ایتالیایی است، اما بزرگ شدهی آمریکا به شمار میآید. به عبارت دیگر پیتزا برای اولین بار در ایتالیا پخته شد اما انواع امروزی آن و توسعه سریع آن در آمریکا اتفاق افتاده است. حتما اگر به ایتالیا سفر کرده باشید و آنجا پیتزا خورده باشید، متوجه شدهاید که تفاوتهایی وجود دارد. پیتزا توسط مهاجران ایتالیایی به آمریکا آورده شد و توسط سربازانی ک
آیا غذایی بهتر از پیتزا وجود دارد؟ غذایی که هم ارزان باشد و ترکیبات زیادی داشته و همین طور خوشمزه باشد؟نه فقط پیتزا این خصوصیات را دارد. طبق گفتهی وبسایت pizza.com نود و چهار درصد آمریکاییها به طور منظم پیتزا میخورند. آخرین باری که در محل کار شرکت یا اداره همه کارکنان را به پیتزا دعوت کرد و شما ناراحت شدید کی بود؟ وقتی بچه بودید آیا دوست نداشتید همیشه پ
برای ما واضح بود که آمریکاییها پیتزا را دوست دارند اما تا حالا نمیدانستیم که میزان این دوست داشتن چقدر است؛ هر روز تعداد 40 میلیون نفر در آمریکا پیتزا میخورند و طبق گزارش USDA پیتزا به بزرگترین منبع روزانه جذب کالری و مواد غذایی در این کشور تبدیل شده است. پیتزا یک غذای ناسالم و جزو تنقلات نیست، بلکه بسته به روش درست کردن و مواد تشکیل دهندهی آن میتوانید
وقتی صحبت از غذاهای ایتالیایی به میان میآید بیشتر ما یاد پیتزا میافتیم و وقتی مردم میگویند که میخواهند غذای ایتالیایی بخورند، از هر 10 نفر 9 نفر منظورشان این است که میخواهند پیتزا بخورند. گرچه بسیاری از کشورها به خاطر غذاهای ملیشان شهرت دارند، اما تعداد معدودی از آنها توانستهاند غذاهایشان را در سطح بینالمللی جا بیندازند. وقتی در ایتالیا هستید متوجه میشوید که دو غذا بیشترین م
پیتزا یکی از بخشهای مهم رژیم غذایی امروزی محسوب میشود و تقریبا نمیتوانیم کسی را پیدا کنیم که پیتزا دوست نداشته باشد. اما مشخص کردن زادگاه غذایی با این شهرت و محبوبیت کمی مشکل است، چون این مسئله بیشتر به تعریفی که از پیتزا داریم بستگی دارد. اگر پیتزا را نان تختی که روی آن مواد غذایی دیگر ریخته میشود تعریف کنید، مدارکی وجود دارد که نشان میدهد سربازان ارتش ایران در
تهیهی یک پیتزا کاملا جدید در ابتدای کار کمی سخت و چالشبرانگیز بهنظر میرسد، اما وقتی یکبار این پیتزا را درست کنید، دیگر پیتزا دیگری درست نخواهید کرد. فقط تصور کنید که میخواهید یک پیتزا از بادمجانهای تفتدادهی خوشمزه، پنیر گیاهی بادامزمینی و جعفری تازه درست کنید.دستور تهیهی پیتزا بادمجان پارمزان برای دو نفرمدت زمان پخت: 15 دقیقهبرای خمیر پیتزا:سه فنجان آر
اولین نفری که روی پیتزا تخم مرغ زد و آن را بهعنوان صبحانه سرو کرد حتما یک نابغه بوده است. اما پیتزا با یک لایه نان، کلی پنیر و نبود مواد غذایی تازه نمیتواند یک صبحانه کامل باشد. خبر خوب این است که تعداد زیادی انتخابهای سبکتر و سالمتر وجود دارند که در آنها از مواد غذایی مفیدی مثل پروتئین، فیبر و سبزیجات تازه استفاده شده و میتوانند گزینههای بسیار خوبی برای صبحانه و رژیم غ