مواد غذایی متناسب با رژیم غذایی تابستانی برای تهیه اسموتی
در فصل تابستان با طولانیتر شدن روزها و گرم شدن هوا در شب، بهمنظور حفظ سرزندگی و شادابی میبایست توجه بیشتری به نوع رژیم غذایی و میزان آبی که مینوشید داشته باشید. بهترین روش برای مقاوم کردن بدن در برابر گرمای تابستان اضافه کردن اسموتیهای سبز همراه با میوهجات فصلی شیرین، و سبزیجات برگدار تازه به رژیم غذایی است.
باتوجه به فراوانی میوهها و سبزیجات در تابستان، قیمت آنها نیز کاهش مییابد؛ بههمین دلیل بهترین میوههای تابستانی جهت مخلوط کردن با اسموتیهای سبز به همراه یک دستور تهیه را به شما معرفی میکنیم تا بتوانید رژیم غذایی خود را با گرمای تابستان متناسب کنید.
یادآوری: در هر دستور تهیه، حداقل از یک میوه منجمد استفاده کنید تا یک اسموتی خنک داشته باشید.
انبه
انبه یکی از پرطرفدارترین میوهها برای درست کردن اسموتی سبز خامهای به حساب میآید. این بهخاطر وجود فیبر حلالپذیر در انبه است که به ترکیب شدن محتویات اسموتی کمک میکند. همچنین انبه در اوج تابستان بسیار شیرین و آبدار میشود. قبل از قرار دادن آن در داخل دستگاه مخلوطکن، حتما پوستش را کنده و هسته را خارج کنید.اسموتی پرتغال انبه برای دو نفر
- 2 فنجان اسفناج
- 2 فنجان آب آناناس شیریننشده
- 1 عدد پرتقال پوستکنده
- 1 فنجان انبه
- 1 عدد موز
اسفناج، آب آناناس و پرتقال را با هم مخلوط کنید تا کاملا صاف شوند. سپس انبه و موز را هم اضافه و مخلوط کنید تا با بقیه محتویات ترکیب شوند.
هلو
هلو سرشار از 10 نوع ویتامین، پتاسیم، فیبر، و آنتیاکسیدان مختلف است. این مواد قابلیت مقابله با رادیکالهای آزاد را دارند، همان موادی که از طریق مواد غذایی و هوای آلوده و سایر مواد شیمیایی مضر وارد بدن انسان میشوند. پیشنهاد میکنیم سراغ هلوهای نرم و پرزدار بروید چرا که از طعم بهتری برخوردار هستند.تمشک
تمشک حاوی اسید الاژیک است که یک فنول آنتیاکسیدان طبیعی بهحساب میآید و خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد و به حفاظت پوست در برابر نور آفتاب کمک میکند. تمشکهای ارغوانی ترشتر هستند، اما وقتی با میوههای شیرین مخلوط شوند، طعم اسموتی را بهتر و مواد مغذی آن را بیشتر میکنند. اگر به استفاده از دانههای گیاهی در نوشیدنی خیلی تمایل ندارید، میتوانید آنها در نهایت با استفاده از صافی جدا کنید.اسموتی توت کیوی برای دو نفر
- یک دوم فنجان اسفناج
- یک دوم فنجان نعناع تازه
- 2 فنجان آب آناناس شیرین نشده
- 2 فنجان تمشک
- 2 عدد کیوی، نصف شده
اسفناج، نعناع و آب آناناس را با هم مخلوط کنید تا کاملا صاف شوند. بعد تمشک و کیوی را هم اضافه و مخلوط کنید تا با باقی محتویات ترکیب شوند.
لیمو
لیمو بهترین میوه از دستهی مرکبات است که میتوانید در تابستان استفاده کنید. علاوه بر داشتن طعمی نشاطبخش، حاوی اسیدهایی است که به روند پوست انداختن کمک کرده و چهره را درخشانتر میکند. این میوهی خوشمزه را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
خیار
تقریبا 95٪ خیار از آب تشکیل شده و سرشار از ویتامین K، ویتامین B، مس، پتاسیم، ویتامین C و منگنز میباشد و طعم نشاطبخش آن بهخوبی با لیمو جور در میآید. برای اینکه ترکیب صاف و رقیقی داشته باشید، پیشنهاد میکنیم قبل از مخلوط کردن، خیار را پوست بگیرید.اسموتی خیار برای دو نفر
- 2 فنجان خیار
- 2 فنجان اسفناج
- 1 فنجان شهد گیاهی خرد شده
- 2 فنجان انگور
- 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
- 2 قاشق غذاخوری تخم چیا
اسفناج، شهد گیاهی و خیار را با هم مخلوط کنید تا کاملا صاف شوند. بعد انگور، آب لیمو، و تخم چیا را هم اضافه و مخلوط کنید تا با باقی محتویات ترکیب شوند.
هندوانه
این میوه بسیار آبدار، و از طعم شیرینی برخوردار است. هندوانه سرشار از ویتامین C است که برای سیستم ایمنی عالی بوده و همچنین ویتامین A موجود در آن به سالمتر شدن استخوان، پوست و چشمها کمک میکند. در واقع، تابستان بدون این میوه معنایی ندارد و یکی از مواد غذایی است که حتما باید به رژیم غذایی اضافه شود.اسموتی هندوانه برای دو نفر
- 2 فنجان اسفناج
- 2 فنجان هندوانه خردشده
- 1 فنجان هلو ریز شده
- 1 فنجان تمشک
اسفناج و هندوانه را با هم مخلوط کنید تا کاملا صاف شوند. بعد هلو و تمشک را اضافه و مخلوط کرده تا با باقی محتویات ترکیب شوند.