از سی سال گذشته تا کنون میزان چاقی و بیماریهای مرتبط با آن به طرز چشمگیری افزایش یافته است. در آمریکا از اوایل دهه 80 میلادی درصد افراد بین 6 تا 19 سال که دارای اضافه وزن هستند سه برابر شده است. همچنین 2/3 بزرگسالان در آمریکا دارای اضافه وزن هستند. در همین مدت تعداد رستورانهای فست فود نیز حدودا دو برابر شده است. تحقیقات حاکی از آن است که دست کم بخشی از این آمار رو به افزایش چاقی در آمریک
معمولا منوی یک رستوران فست فود شامل انواع همبرگر و ساندویچهای سرد میشود. میتوانید یا رستوران فست فود خود را راهاندازی کنید و یا نمایندگی یک برند را بگیرید. صرف نظر از داشتن یا نداشتن نمایندگی، برای کسب حداکثر میزان سود و شروع کسب و کار واقعی باید از برخی موارد مهم اطلاع داشته باشید. نوع غذا قبل از هر تصمیمی برای افتتاح رستوران فست فود یا خرید حق امتیاز باید بدانید
رستوران فست فود میتواند یک کسب و کار کوچک با گزینههای متعددی برای راهاندازی و گسترش است. مالکین آیندهنگر میتوانند بر کسب و کار موجود تسلط یابند، یک رستوران فست فود را از ابتدا بسازند یا حق امتیاز خریداری کنند که باعث گردد نامشان سریعتر به رسمیت شناخته شود. برای موفقیت درمالکیت و مدیریت رستوران فست فود مانند هر کسب و کار کوچک دیگری به تحقیق و برنامهریز
آیا داشتن رژیم لاغری یا یک رژیم غذایی سالم به این معناست که باید فست فود را کنار گذاشت؟ لزوما خیر.اگر هنگام سفارش دادن دقت کافی داشته باشید غذا خوردن در فست فود هم میتواند جزئی از یک رژیم غذایی سالم باشد. در انتخاب فست فود به نکات زیر توجه کنید.غذاهای کوچک سفارش دهیداگر اندازهی ساندویچهای منو فست فود مورد نظر متفاوت است، کوچکترین را سفارش دهید. از همبرگر