در چه شرایطی باید تا زیر سقف کابینت بزنیم
در خصوص نصب کابینت در آشپزخانه و طراحی آن تصمیمات زیادی باید اتخاذ شود. از رنگ و سبک آن گرفته تا مشخصاتی که باید داشته باشد، گزینههای موجود بیشمارند. اما قبل از اینکه دچار سردرگمی شوید، بهتر است در خصوص یک سوال اصلی صحبت کنیم؛ آیا کابینت باید تا زیر سقف ادامه داشته باشد؟ این سوالی است که در فرایند طراحی دکوراسیون آشپزخانه حتما به میان میآید و پاسخ آن به موارد مختلفی مثل ارتفاع سقف، جزئیات معماری سقف و سلیقهی شما بستگی دارد. در این مطلب تاثیر هرکدام از این موارد روی این تصمیمگیری را بررسی کردهایم.
ارتفاع سقف
ارتفاع سقف آشپزخانه موثرترین عامل روی ارتفاع کابینت است. سقف 2.5 متری معمولا کوتاهترین سقفی است که در آشپزخانهها با آن مواجه میشوید. به همین دلیل بیشتر کابینتهای آماده طوری طراحی شدهاند که با این ارتفاع همخوانی داشته باشند. در چنین شرایطی دو گزینه وجود دارد:
- یکی از کابینتهای دیواری تا سقف ادامه پیدا میکند.
- کابینتهای دیواری به سقف نمیرسند و دقیقا زیر آن قرار میگیرند. این در شرایطی است که سقف گچبری داشته باشد.
- کابینت تا سقف ادامه پیدا میکند اما در چنین شرایطی باید کابینت سفارشی ساخته شود. یعنی یک کابینت دیواری 90 سانتیمتری که یک کابینت کوچک 30 تا 45 سانتیمتری روی آن قرار میگیرد.
- کابینت تا سقف ادامه پیدا نمیکند و فضای خالی زیادی بین کابینت و سقف ایجاد میشود. در چنین شرایطی میتوان فضای خالی را با وسایل تزئینی یا گلدان و گیاهان پر کرد.