آموزش نصب کابینت
نصب کابینت بسیار ساده است و نیازی به نصاب کابینت برای نصب آن نیست.نصب کابینت نهایتا نیاز به یک روز زمان و صرف اندکی هزینه دارد. با ما همراه باشید تا به شما نحوه نصب کابینت با چند روش ساده را آموزش دهیم.
سفارش کابینت و ابزار ضروری جهت نصب آن
در نگاه اول نصب کابینت کار دشوار و ترسآوری به نظر میرسد، اما با یادگیری چند تکنیک ساده میتوان به سادگی این کار را انجام داد. اینگونه تصور کنید که نصب کابینت چیزی جز فیکس کردن چند جعبه به دیوار با پیچ با ترتیب درست نیست. اگر نقشه کابینت درست باشد، تنها کافیست مکان مناسب برای نصب آن پیدا کنید. در این مطلب ما به شما خواهیم گفت که چگونه محل قرار گیری کابینت را روی دیوار علامت گذاری کنید. سپس نحوه نصب کابینت زمینی را آموزش خواهیم داد و در آخر روشی ساده برای نصب کابینت دیواری را آموزش میدهیم.
برای نصب کابینت تنها به چند ابزار ابتدایی نیاز دارید. تراز سنج، پیچ گوشتی، پیچ و گیره، دریل برای سوراخ کردن دیوار و سنباده برای صاف کردن برشها ابزارهایی هستند که برای نصب کابینت به آنها نیاز خواهید داشت. نوع و اندازه کابینت را متناسب با آشپزخانهتان انتخاب کنید. شما میتوانید برای مشاوره گرفتن از مراکز فروش کابینت اندازه آشپزخانهتان را به آنها بدهید تا بهترین سایز و نوع را پیشنهاد دهند. هنگامی که کابینت خود را انتخاب کردید تمام قطعات آن را از جعبه بیرون بیاورید و همه چیز را بررسی کنید تا در صورت وجود هر گونه مشکل کابینت را عودت دهید.
نصب کابینت زمینی
علامت گذاری روی دیوار مرحله بسیار مهمی است. زیرا اگر در خط کشی بر روی دیوار نکاتی همچون تراز بودن خط ترسیم رعایت نشود باعث ایجاد معایبی در کلیه مراحل نصب میشود.
بلندترین قسمت کف آشپرخانه را پیدا کنید. اکثرا کف آشپزخانه منازل تازهساز کاملا مسطح و هموار است؛ اما کار از محکم کاری عیب نمیکند. نقطه شروع اندازهگیری همینجاست. حالا دقیقا به اندازه ارتفاع کابینت روی دیوار اندازه بگیرید و آن را با ماژیک مشخص کنید. سپس خط مستقیمی تا امتداد جایی که میخواهید کابینت را نصب کنید بکشید.
در بیشتر موارد کابینتهای کناری تعیین کنندهی چگونگی قرارگیری دیگر کابینتها هستند. حالا نوبت به امتحان کردن طرح کشیده شده روی دیوار برای کابینتهاست. ابتدا از کابینتهای کناری شروع کنید و آنها را کنار دیوار و در محل مشخص شده با ماژیک محکم قرار دهید. از باز و بسته شدن دربها و کشوهای کابینت به درستی و بدون گیر کردن به جایی اطمینان حاصل کنید. اگر نقشه کارگذاری کابینت بدون نقص باشد، تنها کاری که کافیست انجام دهید انتخاب درزگیر برای پوشش فاصله بین کابینتهاست. سپس تمام دربها و کشوها را جدا کنید. طول و ارتفاع کابینتها را اندازه بگیرید و روی دیوار به دقت اندازهها را رسم کنید. کابینتهای کناری را حدود 3.5 سانتیمتر از گوشه دیوار فاصله دهید. حالا کابینتها را با خطوط افقی کشیده شده روی دیوار تراز کنید. سپس به ترتیب همه کابینتها را در جای موردنظرشان قرار دهید و آنها را با خط افقی روی دیوار تراز کنید. جای پیچ کابینتها را با دریل سوراخ کنید. دقت کنید سوراخها را کج دریل نکنید. حالا نوبت به فیکس کردن کابینتها به دیوار است. در صورتی که پیچ کج نصب شود باعث هرز شدن آن میشود. بنابراین حوصله بهخرج دهید و پیچها را با نهایت دقت فیکس کنید. حالا هر جایی که کابینت با دیوار فاصله داشت را با درزگیر پر کنید. اغلب سازندگان کابینت درزگیرهایی سازگار با رنگ و طرح کابینتشان عرضه میکنند. عرض این درزگیرها بین 7 تا 20 سانتیمتر است. درزگیرها را هم اندازه شکاف بین کابینتها برش دهید. درزگیر فضای بین دیوار با کابینت را پر میکند و ظاهر بهتری به کابینت میدهد.
حالا زمان آن رسیده است که کابینت را برای جاگیری لوله و پریز برق برش دهید. طول و عرض پریز و لولههایی که از کابینت رد میشوند را اندازه بگیرید. سپس تمام محاسبات را با ماژیک پشت کابینت علامت گذاری کنید. برای جلوگیری از سردرگمی این محاسبات را نزدیک محل قرار گیری کابینت انجام دهید. ورودی لولههای آب روی کابینت را برش دهید و با سمباده صاف کنید. سپس تمام اندازه گیریهای روی کابینت را با اره کوچک برش دهید.
نصب کابینت جزیرهای
اولین کابینت جزیرهای را مجاور کابینت زمینی تراز و به دیوار پیچ کنید. حالا با درزگیر فاصله بین کابینت و دیوار را پر کنید. در صورتی که درزگیر چندان ثابت بین دیوار و کابینت قرار نگرفته است آن را به دیوار پیچ کنید. بعد از آنکه اولین کابینت جزیرهای را نصب کردید حالا باید کابینتهای بعدی را به کف آشپزخانه فیکس کنید. برای این کار، ابتدا طرح قرارگیری کابینت را روی کف آشپزخانه علامت گذاری کنید. سپس پایههای کابینت را روی محل تعیین شده بگذارید و آنها را به کف آشپزخانه پیچ کنید. کابینت جزیرهای را روی پایهها قرار دهید. با چوب یا هر چیز دیگر کابینت را تراز کنید. حالا کابینت را به کابینت مجاور و به پایهها پیچ کنید. بههمین شکل کابینتهای جزیرهای را نیز نصب کنید. با این حال بهتر است کابینتهای جزیرهای را بعد از کابینتهای دیواری نصب کنید تا اطراف شما برای نصب کابینتها شلوغ نشود.
نصب کابینت دیواری
تنها سختی کار نصب کابینت دیواری ایجاد تکیه گاه مناسب هنگام پیچ کردن آنها به دیوار و به یکدیگر است. این واقعا کار سختی است، یک اشتباه میتواند تمام کار را خراب کند و خسارت زیادی در پی داشته باشد. طرح نصب را روی دیوار و کابینتها بکشید. قبل از نصب کابینت محل پیچها را با دریل سوراخ کنید. با کابینتهای کناری شروع کنید. آنها را به دقت به دیوار پیچ کنید. نصب درست کابینتهای کناری تاثیر زیادی روی چگونگی نصب دیگر کابینتها دارد. سپس کابینتها مجاور را به یکدیگر پیچ کنید.
نصب دربهای کابینت
بعد از تراز کردن کابینتها، کشوها و دربها را نصب کنید. اگر تمام مراحل بالا را بهدرستی طی کرده باشید نصب دربهای کابینت چندان مشکل نیست. با کمک دریل محل نصب لولاها را روی درب ایجاد میکنیم. لولا باید کاملا موازی با لبه درب باشد تا هنگام نصب دچار مشکل نشوید. پس از نصب دربها اقدام به تنظیم آنها با فاصله یکنواخت و منظم نسبت به یکدیگر مینماییم که در اصطلاح به این عمل ریگلاژ کاری میگویند. برای نصب درب کابینت از لولاهایی با توجه به وزن آن استفاده کنید تا دچار افتادگی نشوند. در صورت گیر کردن کشو آن را خارج نموده و کلیه پیچهای ریلهای متصل به بدنه را وارسی کنید. اگر پیچی شل و یا بیرون زده بود آن را محکم کنید.
منبع : Familyhandyman