ما با دستان‌مان کارهای مختلفی انجام دهیم از جمله لمس‌کردن اشیاء، دست زدن، دردست گرفتن، با دست نگه‌داشتن، برخی کارها را با دست انجام دادن و درنهایت بیان منظور و مفهوم خود با دست. هنگامی که صحبت می‌کنیم با حرکت دستان‌مان می‌توانیم راحت‌تر پیام و یا منظورمان را منتقل کنیم. دست‌ها چه در وضعیت خودآگاه یا نیمه‌خودآگاه اولین چیزی هستند که هنگام صحبت با کسی توجه را به خود جلب می‌کنند.
دست‌دادن که از آئین باستان تا امروز ادامه داشته و حتی تکان دادن دست که به معنای سلام می‌باشد، همه‌ و همه بیانگر این است که  دست، نحوه‌ی استفاده از آن و حرکات دست ما دریچه‌ای هستند که از طریق آن می‌توان درون خود را نشان داد.
با در نظر گرفتن این موضوع، راحت‌تر می‌توان درک کرد که چرا تزئین و آرایش ناخن‌ها از اهمیت فراوانی برخوردارند. از زمان‌های بسیار دور که ناخن‌های بلند دلالت‌بر مقام و منزلت داشتند تا به امروز که مانیکور خوب مایه‌ی فخر و غرور است، همه اهمیت این موضوع را آشکار می‌کنند.
این مقاله اطلاعات مفیدی راجع‌ به کاشت ناخن دراختیار شما قرارمی‌دهد. لازم به ذکر است که کاشت ناخن خدماتی است که توسط تکنسین‌های حرفه‌ای ناخن به‌منظور افزایش طول و زیبایی ناخن صورت می‌گیرند.

کاشت ناخن

دراین مرحله، به منظور افزایش طول ناخن لایه‌ی پلاستیکی سبک‌ وزنی به شکل ناخن به نوک ناخن طبیعی چسبیده می‌شود. به‌منظور حفظ کاشت ناخن و افزایش استحکام و درخشش و زیبایی ناخن، قسمت روی کاشت ناخن را با موادی مانند ژل، اکریلیک، فایبرگلس و مواد ترکیبی دیگر پر می‌کنند.

کاور ناخن

مراحل کاور ناخن با کاشت ناخن متفاوت است. در کاور به‌جای افزودن ناخن مصنوعی به نوک ناخن طبیعی، مواد ترکیبی خیلی راحت و مستقیما روی سطح ناخن طبیعی قرار می‌گیرند و بدین طریق ناخن‌های بلند و طبیعی برای مدت طولانی سالم و بدون شکستن محافظت خواهند شد.

در گذشته برای کاشت ناخن افراد ثروتمند از موادی مانند عاج، استخوان و طلا استفاده می‌شد.

تاریخچه مختصری از کاشت‌ ناخن

در حالی‌ که کاشت ناخن اختراع نسبتا مدرنی است، ولی از زمان مصر باستان زنان سعی داشتند تا طول ناخن‌های خود را بلند کنند. در این دوره در مصر و فرهنگ‌های مختلف دیگر (به ویژه فرهنگ‌های آسیایی) ناخن بلند نشان ثروت و منزلت بود و در کاشت ناخن از موادی مانند عاج، استخوان و طلا استفاده می‌شد که فقط افراد ثروتمند از عهده‌ی آن بر‌می‌آمدند.
از آن زمان ناخن‌های مصنوعی به‌ طور قابل توجه‌ای تکامل یافتند. روشی که امروزه در کاشت ناخن مشاهده می‌کنیم اولین‌ بار توسط یک دندانپزشک ابداع شد. درسال 1954 دندانپزشکی به‌نام «فرد اسلاک» در محل کار خود یکی از ناخن‌هایش را شکست و برای ترمیم آن مجبور شد از موادی که برای بازسازی و تقویت دندان‌ها استفاده می‌شد، اولین ناخن مصنوعی را اختراع کند. بعد از این‌که کشف موقت او با موفقیت همراه شد فرد به‌همراه برادرش «تام» مفهوم کاشت ناخن را توسعه دادند، نمونه موفقی را به ثبت رساندند و درنهایت شرکت«Patty Nails» را افتتاح کردند. امروزه برای افرادی که به دنبال بهبود ظاهر و تقویت ناخن‌های طبیعی خود هستند، خدمات و تکنیک‌های مختلف کاشت ناخن وجود دارد.

انواع کاشت ناخن

خانم‌ها هنگام کاشت ناخن مطمئن نیستند که چه مدل کاشت ناخنی را باید انتخاب کنند. حال سوال این‌جاست که هنگام رزرو وقت برای کاشت ناخن، چه نوع کاشت ناخنی را باید انتخاب کرد. قبل از تصمیم‌گیری بهتر است ادامه‌ی مطالبی که برای شما فراهم کردیم مطالعه کنید تا اطلاعات لازم در زمینه انواع کاشت ناخن را کسب کنید.

کاشت ناخن با اکریلیک به دلیل قدرت ماندگاری بالا از مهم‌ترین نوع کاشت ناخن محسوب می‌شود.

کاشت ناخن با اکریلیک

یکی از قدیمی‌ترین انواع کاشت ناخن در صنعت زیبایی مدرن کاشت ناخن با اکریلیک است. این نوع کاشت ناخن به دلیل قدرت ماندگاری بالا از مهم‌ترین نوع کاشت ناخن محسوب می‌شود. اکریلیک ترکیبی از مونومر مایع و پولیمر پودر است که از ترکیب این دو لایه محافظتی سختی تهیه می‌شود که سطح ناخن طبیعی را می‌پوشاند. کاشت ناخن با اکریلیک تنها در مجاورت هوا سفت و محکم می‌شوند.  بعداز سفت‌ شدن اکریلیک و تکمیل مرحله، ناخن‌های مصنوعی به یک پایه‌ی محکم و براق تبدیل شده و آماده‌ی انواع طراحی رنگارنگ می‌شوند.
کاشت ناخن دارای چند مرحله است که تمام این مراحل قبل از افزودن تیپ‌های مصنوعی برای افزایش طول ناخن (درصورت لزوم) و اکریلیک روی آن صورت می‌گیرد.
مراحل کاشت ناخن شامل تمیزکردن ناخن، شکل‌دادن، سوهان کشیدن و برداشتن کوتیکول‌های ناخن می‌شود.

مزایای کاشت با اکریلیک

  • کاشت ناخن با اکریلیک بسیار محکم و بادوام است و ماندگاری بالایی دارد.
  • بدون نیاز به کمک افراد حرفه‌ای می‌توان کاشت ناخن با اکریلیک را درخانه در مواد حلال خیساند و از روی ناخن جدا کرد.
  • در کل ارزان‌تر از کاشت ناخن با ژل است.
  • بدون نیاز به تکنسین ناخن می‌توان روی ناخن کاشت ناخن انجام داد.
  • گزینه‌ی خوبی برای افزایش طول ناخن‌های کوتاه هستند.

یکی از معایت کاشن ناخن اکریلیک این است که در مقایسه با کاشت ناخن با ژل مصنوعی‌تر به‌نظر می‌رسد.

معایب کاشت ناخن اکریلیک

  • به دلیل این‌که سطح ناخن با اکریلیک پوشیده می‌شود و هوا به سطح ناخن نمی‌رسد، آسیب جدی ناخن را تهدید می‌کند. بعد از پاک کردن اکریلیک، سطح ناخن معمولا بسیار شکننده و ضعیف است.
  • گاهی‌ اوقات در مقایسه با کاشت ناخن با ژل مصنوعی‌تر به‌نظر می‌رسد.
  • به‌دلیل وجود مواد شیمیایی و گاز موجود در ترکیب کاشت ناخن با اکریلیک، این نوع کاشت ناخن به خانم‌های باردار توصیه نمی‌شود.

ترمیم و ماندگاری کاشت ناخن با اکریلیک

ماندگاری و دوام کاشت ناخن با اکریلیک در افراد متغیر بوده و به عوامل متعددی بستگی دارد. به‌عنوان مثال، افرادی که کار دستی انجام می‌دهند و یا به‌طور مکرر از دست‌های خود در کار استفاده می‌کنند، به این نتیجه خواهند رسید که کاشت ناخن با اکریلیک آن‌ها در مقایسه با افرادی که کارشان به‌گونه‌ای است که هیچ فشار و ضربه‌ای موجب شکستگی ناخن‌شان نمی‌شود، دوام و ماندگاری کمتری دارد.
با وجود این و در کل بیشتر سالن‌های زیبایی کاشت ناخن با اکریلیک را توصیه می‌کنند به‌شرط این‌که قسمت‌های رشد کرده‌ی ناخن را ترمیم و یا هر 3 تا4 هفته کاشت ناخن را از روی ناخن جدا کنید.

جدا کردن کاشت ناخن با اکریلیک

با‌ این‌که توصیه می‌شود کاشت ناخن با اکریلیک را با کمک تکنسین‌ ناخن جدا کنید، ولی اگر وقت کافی صرف کرده و مواد با کیفیتی خریداری کرده باشید خودتان به‌تنهایی و درخانه می‌توانید این کار را انجام دهید.

اگر کاشت ناخن با اکریلیک به‌طرز نادرستی از سطح ناخن جدا شود، منجر به آسیب رسیدن ناخن می‌شود.

چگونه کاشت ناخن با اکریلیک را جدا کنیم

بسیاری از تکنسین‌های کاشت ناخن، کاشت ناخن اکریلیک را یا به صورت رایگان جدا می‌کنند یا قیمت‌های کمی را پیشنهاد می‌کنند. اگر کاشت ناخن با اکریلیک به‌طرز نادرستی از سطح ناخن جدا شود، منجر به آسیب رسیدن ناخن شده و ممکن است بستر ناخن را ضعیف و شکننده کند. بنابراین درصورت امکان همیشه توصیه می‌کنیم که این‌ کار را به افراد متخصص بسپارید.
با وجود این اگر واقعا نمی‌توانید این‌کار را در آرایشگاه و نزد یک تکنسین انجام دهید، با رعایت مراحلی که اشاره می‌کنیم می‌توانید خودتان کاشت ناخن با اکریلیک را درخانه از روی سطح ناخن جداکنید.

مواد مورد نیاز

حوله‌ی کهنه، پارچه‌ی پشمی یا هرنوع پارچه، کاسه بلورین، وازلین، یک بطری استون، سوهان یا صیقل ناخن و روغن کوتیکول.
  • گام اول: با حوله کهنه سطحی را که می‌خواهید کار کنید بپوشانید.
  • گام دوم: بطری استون را داخل کاسه بلورین بریزید.
  • گام سوم: پوست نوک انگشت و کوتیکول را با روغن وازلین بپوشانید. از آن‌جایی که استون باعث خشک شدن پوست می‌شود، این کارمانع خشکی پوست دست و کوتیکول‌های می‌شود.
  • گام چهارم: انگشتان خود را به مدت 15 تا 30 دقیقه داخل ظرف استون قرار دهید. وقتی اکریلیک‌های روی ناخن تبدیل به صمغ شدند، متوجه خواهید شد که استون کار خودش را می‌کند. در این حالت تکه پارچه‌ای را که آماده کرده‌ بودید به استون آغشته کرده و لایه‌ی چسبنده‌ی بالایی را از روی ناخن جدا کنید و دوباره انگشتان را داخل ظرف استون قرار دهید تا لایه‌ی بعدی نرم شود. این مراحل را چندبار تکرار کنید تا تمام اکریلیک در استون حل شده و از روی سطح ناخن پاک شده و ناخن طبیعی شما نمایان شود. 
  • گام پنجم: به‌ محض این‌که اکریلیک کامل حل شد، دستان خود را از ظرف استون خارج کرده و با مایع دستشویی که حاوی مواد نرم‌کننده است بشویید. مرحله بعد ناخن‌های خود را به اندازه‌ی دلخواه کوتاه کرده و به‌آرامی خوب سوهان بزنید تا شکل دلخواه‌تان را به دست آورید. در این مرحله می‌توانید به‌ آرامی چسب باقی‌ مانده روی سطح ناخن طبیعی را با سوهان پاک کنید. در آخر با روغن کوتیکول کار را تمام کنید.
اگر قصد دارید این کار را درخانه انجام دهد، باید حوصله به خرج داده و تمام اکریلیک را از روی صفحه ناخن جدا کنید، در غیر این‌صورت ممکن است بستر ناخن ضعیف شده و منجر به آسیب ناخن شود. گام چهارم را چندبار تکرار کنید تا تمام اکریلیک حل شده و از سطح ناخن جدا شود. یادتان باشد خیلی سطح ناخن را سوهان نکشید چرا که این‌ کار هم موجب ضعیف شدن سطح ناخن می‌شود.

کاشت ناخن ژله‌ای برای زیبایی ظاهر ناخن و افزایش طول کاشت ناخن مصنوعی استفاده می‌شود.

کاشت ناخن ژله‌ای چیست

ژل مخلوط خاصی است که به‌منظور تقویت ناخن و افزایش رشد طبیعی یا روی ناخن مصنوعی را می پوشاند یا مستقیما روی صفحه ناخن طبیعی قرارمی‌گیرد. تکنسین‌های ناخن این ژل‌ها را به‌صورت لایه‌ لایه روی ناخن می‌پوشانند و بین هر لایه انگشتان دست را زیر نوردستگاهUV  قرار می‌دهند تا ژل خشک شده و لایه بعدی را بزنند. در آخرین مرحله، لایه ژل سفت می‌شود ولی هنوز کمی حالت انعطاف‌پذیر و ظاهر براقی دارد. لایه‌ی آخر سریع خشک می‌شود و مقاوم است.
درحالی‌که از این نوع کاشت ناخن برای زیبایی ظاهر ناخن و افزایش طول کاشت ناخن مصنوعی استفاده می‌شود، ولی گاهی اوقات خاصیت درمانی نیز دارند یعنی برای افرادی که ناخن‌های کوتاه، ضعیف و جویده‌شده دارند گزینه مناسبی برای تقویت و رشد ناخن می‌باشند.

مزایای کاشت ناخن ژله‌ای

  • کاشت ناخن به ناخن طبیعی وارد نمی‌کند بلکه موجب تقویت، حفاظت و رشد ناخن طبیعی می‌شود.
  • ژل برخلاف برخی از انواع اکریلیک و پودرهای مایع هیچ بویی ندارد و انعطاف‌پذیر است.
  • ژل‌ در مقایسه با اکریلیک سالم بوده و خطری برای محیط زیست ندارند.

معایب کاشت ناخن ژله‌ای

  • تصور برخی از افراد این است که کاشت ناخن ژله‌ای درمقایسه با کاشت ناخن اکریلیک دوام و ماندگاری کمتری دارند.
  • ژل‌ باید حتما با کمک نوردستگاه UV خشک شود، بنابراین خشک کردن آن‌ در خانه کار راحتی نیست.
  • برخی انواع کاشت ناخن ژله‌ای نیاز به ترمیم دارند، بنابراین این کار می‌تواند تا حدودی وقت‌گیر باشد.

کاشت ناخن ژله‌ای باید حتما توسط تکنسین و آرایشگر مخصوص ناخن از روی سطح ناخن جدا شوند.

جدا کردن کاشت ناخن ژله‌ای

کاشت ناخن ژله‌ای باید حتما توسط تکنسین ناخن (ترجیحا کسی که کاشت ناخن را انجام داده) از روی سطح ناخن جدا شوند. بنابراین تحت هیچ شرایطی خودتان اقدام به این کار نکنید. امروزه ژل‌های مختلفی در کاشت ناخن استفاده می‌شوند. برخی با سوهان و برخی با خیس‌ خوردن از سطح ناخن جدا می شوند. مشتری‌ها معمولا نمی‌دانند که چه نوع پاک‌کننده ژلی مناسب ناخن‌های آن‌هاست و چه کاری به وضعیت خوب ناخن آن‌ها کمک می‌کند. بنابراین این مرحله را حتما به افراد متخصص بسپارید.

کاشت ناخن فایبرگلس یا سیلکی

گزینه دیگری که به جای کاشت ناخن اکریلیک یا ژله‌ای استفاده می‌شود، کاشت ناخن فایبرگلس یا سیلکی است. برای این‌ کار سطح ناخن را رزین یا چسب مخصوص زده سپس خرده‌های فایبرگلس یا ابریشم را روی سطح ناخن یا نوک ناخن می‌پوشانیم. این دو مورد امروزه خیلی محبوب و پرطرفدار نیستند چرا که انواع کاشت ناخن و کاورهای مناسب و ارزان‌تر نیز وجود دارند. این نوع کاشت ناخن برای افرادی که به مواد شیمیایی موجود در کاشت ناخن اکریلیک و کاشت ناخن ژله‌ای حساسیت دارند گزینه مناسبی است.

ترمیم کاشت ناخن

شاید بعد از حدود 2 تا 3 هفته نیاز باشد که به آرایشگاه یا تکنسین مراجعه کرده و کاشت ناخن خود را ترمیم کنید. به‌ طور کل مرحله‌ی ترمیم شامل استفاده از مواد اکریلیک یا ژل برای ترمیم قسمت رشد کرده‌ی ناخن، سوهان کشیدن، پرکردن، پوشاندن و مالیدن روغن بر سطح ناخن است، به‌طوری که ظاهر ناخن دوباره به‌خوبی روز اول کاشت ناخن می‌شود. لطفا توجه داشته باشید که اگر کاشت ناخن ژله‌ای کردید، برخی از انواع ژل‌ها مناسب ترمیم نیستند و باید کاملا از سطح ناخن جداشده و مجددا کاشت ناخن انجام داد.

کاشت ناخن برخلاف کائر ناخن شامل افزودن تیپ مصنوعی به انتهای ناخن طبیعی و افزایش طول ناخن می‌باشد.

کاور ناخن

فرق بین کاشت ناخن و کاور ناخن چیست

کاشت ناخن شامل افزودن تیپ مصنوعی به انتهای ناخن طبیعی و افزایش طول ناخن می‌باشد، در حالی‌ که کاور ناخن شامل افزودن مستقیم اکریلیک، ژل و یا مواد دیگر به سطح ناخن طبیعی است. خدمات کاور ناخن برروی ناخن‌های پا نیز انجام می‌شوند.

مزایای کاور ناخن چیست

کاور، لایه‌ی اضافی محافظتی است که سطح ناخن طبیعی را پوشانده و آن را از شکستن و ترک‌ خوردن مصون می‌دارد. کاور ناخن برای افرادی که مشکل رشد طبیعی ناخن دارند و یا افرادی که عادت جویدن ناخن دارند و به‌همین دلیل ناخن‌های کوتاه و شکننده دارند گزینه‌ی مناسبی می‌باشد.

انواع کاور ناخن

کاورناخن تقریبا همانند انواع کاشت ناخن از قبیل، اکریلیک، ژل، فایبرگلس یا سیلک کاربرد دارند با این تفاوت که درکاور برای افزایش ظول ناخن هیچ تیپ مصنوعی به نوک‌ ناخن طبیعی افزوده نمی‌شود.

منبع : Beautyresource