آیا همیشه در جراحی زیبایی بینی استخوان شکسته میشود
بر خلاف باور عموم، استخوان بینی همیشه در جراحی زیبایی بینی شکسته نمیشود. اگر جراح پلاستیک بخواهد فقط قوز بینی بیمار را بردارد، نیازی به شکستن یا بریدن استخوان نخواهد بود. البته اگر بینی برای زیبایی یا بازسازی ساختار به باریک شدن نیاز داشته باشد، جراح پلاستیک باید شکافهای داخلی کوچکی روی استخوان بینی ایجاد کند و جای آن را کمی تغییر دهد. اگر در جراحی زیبایی بینی شکستن استخوان ضروری باشد، تاثیر زیادی روی نتایج جراحی زیبایی بینی خواهد گذاشت؛ هر چند ممکن است به ورم و کبودی زیر چشم منجر شود، در بعضی موارد برای رسیدن به نتایج دلخواه بیمار، شکستن استخوان بینی ضروری است.
همچنین باید بدانید که شکستن بینی در فرایند جراحی زیبایی بینی مثل شکستن بینی با چوب بیسبال نیست. جراح پلاستیک با استفاده ابزار بسیار تیز و کوچک تغییراتی در استخوان بینی ایجاد میکند که باعث میشوند بینی باریکتر شود. این کار بیشتر روی بینیهایی که قسمت بالاییشان عرض زیادی دارد یا برای ترمیم شکل بینی پس از برداشتن قوز انجام میشود. اگر قسمت بالایی بینی عرض مناسبی داشته باشد یا قوز نداشته باشد، نیازی به باریک کردن استخوان بینی نخواهد بود. اندازهی قوزی که از بینی برداشته میشود هم در این مسئله نقش اساسی دارد. اگر اندازهی قوز کوچک باشد نیازی به شکستن استخوان بینی نخواهد بود. اما اگر قوز بزرگ باشد برداشتن آن باعث میشود شکل بینی از حالت طبیعی خارج شود و برای بازسازی شکل آن، به شکاندن استخوان بینی نیاز خواهد بود. همچنین اگر بینی شکسته باشد و شدیدا کج باشد، ممکن است جراح پلاستیک مجبور شود برای صاف کردن آن استخوان بینی را بشکند.
قبل از جراحی زیبایی بینی باید تمام خواستههای خود را با جراح پلاستیک در میان بگذارید. او به شما کمک خواهد کرد در خصوص اینکه چطور باید به خواستههایتان برسید تصمیمگیری کنید. شکسته شدن یا نشدن استخوان بینی در طول مدت دوران نقاهت تاثیر بسزایی دارد. اگر استخوان بینی شکسته نشود دوران نقاهت بسیار ساده و راحت خواهد بود، اما اگر شکسته شود کبودی و ورم زیر چشم اجتنابناپذیر است. البته اگر آناتومی بینی طوری باشد که جراح پلاستیک برای رسیدن به نتایج دلخواه شما مجبور به شکستن استخوان آن شود، چارهای جز این نخواهید داشت.