بایدها و نبایدهای نورپردازی

شاید اینطور به نظر نیاید، اما نورپردازی یکی از المانهای مهم طراحی دکوراسیون است. طراحی نورپردازی میتواند پیچیده و گیجکننده باشد، اما اگر بایدها و نبایدهای آن را رعایت کند، خیلی هم سخت نخواهد بود.
بایدها و نبایدهای نورپردازی
- به لامپهای سقفی و نورپردازی از بالا به پایین کفایت نکنید. حتی در محیطهای کوچک مثل ورودی خانه، نورپردازی باید چند لایه باشد. وجود لامپهای دیواری یا رومیزی در اتاق ضروری است. در هر اتاق از نورپردازی فراگیر، کاربردی و متمرکز در کنار هم استفاده کنید.
- اهمیت نورپردازی کاربردی در آشپزخانه، دستشویی و محیط کار را فراموش نکنید.
- در نورپردازی دستشویی دقت کافی را به خرج دهید. نکات مهمی وجود دارند که فقط در نورپردازی دستشویی باید مد نظر قرار دهید.
- همیشه لامپهای دیواری، رومیزی و سقفی را در اتاق کنار هم استفاده کنید. لازم نیست از همهی آنها در همهی اتاقها استفاده کنید، اما حداقل دو نوع نورپردازی باید با هم ترکیب شوند.
- استفاده از دیمر را فراموش نکنید. اگر امکانش هست، برای تمام لامپها دیمر نصب کنید. میتوانید با تنظیم کردن نور اتاق، نورپردازی آن را برای شرایط مختلف تغییر دهید.
- برای لامپها حباب مناسب انتخاب کنید.
- قوانین استفاده از لوستر در دکوراسیون اتاق را رعایت کنید. در استفاده از لوستر مهمترین نکته درست در نظر گرفتن اندازهها است.
- میتوانید از لوستر در اتاق خواب و اتاقهای دیگر خانه هم استفاده کنید. لوستر فقط برای استفاده در دکوراسیون اتاق پذیرایی نیست.
- از لامپهایی که نورشان فلورسنت یا زیادی زرد است استفاده نکنید. یک نور سفید ملایم همیشه بهترین است. اگر نور لامپ زیاد است، میتوانید با استفاده از دیمر آن را تنظیم کنید.
- به نورپردازی مثل یک المان تزئینی دکوراسیون نگاه کنید. لامپها وقتی خاموش هستند هم باید ظاهری زیبا داشته باشند.
منبع : About