نکاتی برای صرفهجویی در هزینههای کترینگ مراسم
مطلب فوق محصول تجربه تهیه کنندگان غذا و بهترین راه برای کاهش هزینههای کترینگ در مراسم مختلف میباشد؛ البته بدون اینکه مهمانان به زحمت بیافتند یا کیفیت غذاها و نوشیدنیها پایان باشد.
مراسم را کوتاه و جذاب برگزار کنید
مهمانان باید به برنامهی زمانی تعیین شده توجه کافی داشته باشند. با کنترل مدت زمان مراسم میتوانید میزان هزینههای کترینگ را به مقدار قابل توجهی کاهش دهید. میتوانید به جای سرو کردن نوشیدنیها به طور جداگانه، همهی نوشیدنیها را با هم سرو کنید تا هم هزینهی شما کاهش پیدا کند و هم مهمانان از ترکیب نوشیدنیها لذت ببرند.
از فرصتهای تبلیغاتی استفاده کنید
میتوانید از رستورانها و کترینگ محل خود برای حضور در مراسم خود دعوت کنید. برای هر کدام یک قسمتی را تعیین کنید و از مهمانان نزدیک کمک بگیرید. شرکتها به صورت مجانی در مراسم شما شرکت خواهند کرد و تنها برای محصولاتشان از شما هزینه دریافت خواهند کرد زیرا اینکار برای آنها نیز یک تبلیغ خواهد بود.
هزینههای کارگر را کاهش دهید
مراسمات کوچکتر مانند مهمانیهای اداری یا شامهای کم جمعیت ممکن است نیازی به استخدام خدمتکار و دیگر پرسنل نداشته باشند، بنابراین به شما مهمانیهای بدون مستخدم را توصیه میکنیم. خودتان میتوانید تمامی غذاها را آماده کرده، اتاق را مرتب کنید و خود مراقب نیازهای مهمانان باشید. این کار هزینهی کترینگ شما را از طریق حذف کردن هزینهی استخدام خدمتکار کاهش خواهد داد که یکی از هزینههای اصلی شما را تشکیل میدهد.
تعداد نوشیدنیها را کم کنید
وقتی که بخواهید در هزینهی نوشیدنیها صرفه جویی کنید، بهتر است مقدار و تعداد آنها را کاهش دهید اما بر جذابیت آنها بیافزایید. از نوشیدنیهای گرانقیمت استفاده نکنید. حتی میتوانید با درست کردن نوشیدنیهای ترکیبی هزینهها را کاهش دهید.
از خرید ظروف گرانقیمت خودداری کنید
هنگام سرو نوشیدنی میتوانید بهجای استفاده از لیوانهای پرطمطراق و گرانقیمت از لیوانهای زیبای همهکاره استفاده کنید. لیوانهایی را انتخاب کنید که بتوانید تمامی نوشیدنیهای مد نظرتان را در آنها سرو کنید. اگر لیوانهایی در شکلها و اندازههای متنوع تهیه کنید، هزینهی نوشیدنی هر مهمان برای شما بسیار افزایش خواهد یافت.
بر مقدار غذا و نوشیدنی که سرو میشود کنترل داشته باشید
در حالی که سرو کردن غذا برای مهمانان به صورت دستی به افراد بیشتری برای آماده کردن و سرو کردن نیاز دارد، استفاده از بوفه و تعبیه مکانهای سرو غذا به نحوی که مهمانان خود غذایشان را سرو کنند هزینهی استخدام خدمتکار و کترینگ را برای شما کاهش خواهد داد. اما در این صورت برخی از هزینههای شما مانند هزینهی تمیز کردن بوفه و حجم غذایی که سرو میکنید افزایش خواهد یافت. هروقت به مهمانان اجازه بدهید تا از خودشان پذیرایی کنند، کنترل خود بر روی مقدار سرو غذا را کاهش خواهید داد.
لازم نیست حتما از غذاهای گرانقیمت در مراسم خود استفاده کنید
به جای سرو کردن غذاهای گرانقیمت مثل انواع گوشت برای وعدهی غذایی اصلی میتوانید از غذاهای محلی و کم هزینهتر یا حتی غذاهای سالم گیاهی و با کمی تنوع استفاده کنید و هزینههای کترینگ را کاهش دهید.
خدمات کوچکی که اهمیت چندانی ندارند را کنار بگذارید
یک راه حل سادهی دیگر برای کاهش هزینههای کترینگ صرف نظر کردن از خدمات کوچک و کم اهمیت مانند سرو کردن قهوه است. برخی از مهمانان قهوه نمیخورند و به خدمات کوچک نیز اهمیت چندانی نمیدهند. اگر قهوه سرو کردید بهتر است آن را در بوفه و نه در سر میز مهمانان سرو کنید تا هزینهی مواردی مانند شکر و خامه را کاهش دهید. همچنین لازم نیست برای سرو قهوه از فنجانهای گران قیمت استفاده کنید یا در بوفه امکانات اضافی و غیر ضروری ارائه دهید.
در مورد انتخاب محل برگزاری مراسم هوشیارانه عمل کنید
انتخاب یک تالار پذیرایی جهت مراسم که آشپزخانه دارد و انعطافپذیری لازم برای ورود و خروج را دارد، میتواند هزینههای شما را کاهش دهد. اگر تالار پذیرایی مذکور وسایل آشپزخانه نداشته باشد شما مجبور خواهید بود که آن وسایل را از جای دیگری تهیه کنید که برای شما هزینهی اضافی در پی خواهد داشت.
منبع : Bizbash