نکاتی در مورد دکوراسیون داخلی سالنهای زیبایی [بخش دوم]
دکوراسیون داخلی، آراستگی و نظافت محل کار یکی از مهمترین عوامل تعیین کننده برای جذب مشتری بیشتر و همینطور رضایت پرسنل و مشتریان میباشد. در بخش اول این مطلب به ارائهی نکاتی پیرامون تغییر دکوراسیون داخلی یک سالن زیبایی پرداختیم. در این بخش نیز ادامهی این نکات را از نظر خواهید گذراند.
قسمت شست و شو
قسمت استراحت
قسمت رنگ و خدمات ترمیمی
قسمت خشککنها
نورپردازی سالن
قسمت شست و شو
- قسمت شست و شو برای یک سالن زیبایی منطقهای راهبردی محسوب میشود، چون اولین جایی است که به مشتریان خدمات ارائه میشود و سپس به قسمتهای دیگر سالن زیبایی راهنمایی میشوند. به علاوه میشود گفت در قسمت شست و شو رابطهی نزدیکی بین کارکنان سالن زیبایی و مشتریان برقرار میشود. به همین دلیل اگر راحتی کامل آنها تضمین نشود، ممکن است مشتری احساس موذب بودن پیدا کند.
- برای قسمت شست و شو باید فضایی در نظر بگیرید که رفت و آمد مشتریان و کارکنان به آنجا آسان باشد.
- باید تمام لولهکشیها را بررسی کنید.
- تعداد واحدهای شست و شو حداقل باید یک سوم تعداد واحدهای اصلاح و رنگ باشد.
- مطمئن شوید کارکنان شما به راحتی میتوانند در آن قسمت از سالن زیبایی کار کنند و به تمام تجهیزاتی که نیاز دارند دسترسی دارند.
- به مواد اولیهای که برای ساخت قسمت شست و شو استفاده میشود توجه زیادی داشته باشید. قسمتهای فلزی اگر با روکش و رنگهای مخصوص محافظت نشوند به راحتی زنگ میزنند، در حالیکه پلاستیک و سرامیک در طول زمان دچار تغییر نمیشوند.
- یادتان باشد که کاسه ی شست و شوی سالن زیبایی تقریبا 70 برابر بیشتر از ظرفشویی آشپزخانه استفاده می شود. مطمئن شوید از کیفیت کافی برخوردار است.
- بهتر است لوازم آرایش را در کابینتهای بسته یا قفسههای مخفی نگه دارید تا مشتریان سردرگم نشوند و سالن زیبایی مرتبتر به نظر بیاید.
- پیشنهاد میکنیم برای قسمتی از کاسهی شست و شو که گردن روی آن قرار میگیرد از روکش پلاستیکی استفاده نکنید چون اصلا بهداشتی نیست. کاسهای که درست طراحی شده باشد نیازی به روکش پلاستیکی نخواهد داشت.
- بهتر است برای خدماتی که در آنها از مواد شیمیایی استفاده می شود اتاقی جدا در نظر بگیرید که بوی نامطبوع در فضای سالن زیبایی شما پخش نشود.
قسمت استراحت
- وجود قسمتی برای استراحت در سالن زیبایی میتواند فایدههای زیادی داشته باشد. میتوانید این قسمت را به سبک شرقی طراحی کنید و در آن قسمتهایی برای دراز کشیدن در نظر بگیرید و یک تخت ماساژ هم در آن قرار دهید.
- قسمت استراحت باید به زیبایی رنگ آمیزی شود و خوش بو باشد. پیشنهاد میکنیم در این قسمت موسیقی آرامشبخش نیز پخش کنید.
قسمت رنگ و خدمات ترمیمی
- با توجه به اینکه در سالهای اخیر درخواست برای خدمات رنگ مو و ترمیمی افزایش یافته، بهتر است قسمتی مخصوص این خدمات در نظر بگیرید.
- پیشنهاد میکنیم جایی دور از در ورودی و قسمت اصلی سالن زیبایی برای این کار در نظر بگیرید تا حریم شخصی مشتریان حفظ شود.
- برای این قسمت تهویهی مناسبی فراهم کنید تا بوهای نامطبوع در فضا باقی نمانند.
- وسایل اصلاح دیواری را حداقل در ارتفاع200 سانتی متری نصب کنید.
- واحدهای اصلاح باید پریز برق، پریز تلفن، نگهدارندهی سشوار با دسترسی آسان و قفسههایی برای لوازم آرایش داشته باشند. بهتر است برای لوازم آرایش از کابینتهای دردار و قفسه استفاده کنید تا همه چیز منظم به نظر بیاید.
قسمت خشککنها
- دستگاههای خشک کن را جایی قرار دهید که مشتری کاملا راحت باشد.
- میتوانید برای مطالعه و گذران وقت، آخرین مجلات زیبایی را برای مشتریان خود فراهم کنید.
- اینترنت رایگان نیز میتواند فکر خوبی باشد.
نورپردازی سالن
- نورپردازی در ظاهر یک سالن زیبایی و کیفیت محیط کار آرایشگر تأثیر زیادی دارد. پیشنهاد می کنیم از نورهای پراکنده و غیر مستقیم استفاده کنید تا محیط داخلی سالن زیبایی یکدست به نظر بیاید.
- بهتر است برای پذیرش و سالن انتظار از نوری ملایم استفاده کنید.
- برای قسمت اصلاح پیشنهاد میشود از نوری استفاده کنید که به نور خورشید نزدیک باشد. اگر نیاز بود میتوانید از جلو نور ملایمی بتابانید تا از به وجود آمدن سایه روی صورت مشتری جلوگیری کنید.
- برای قسمت شست و شو میتوانید از نور مکمل عمودی که روی کاسهها متمرکز شده باشد استفاده کنید. همچنین در قسمت استراحت میتوانید از لامپهایی که نورهای رنگی و آرامش بخش دارند نیز استفاده کنید.
منبع : Beautydesign